EZEKBEN A VIDEÓ TÍPUSOKBAN VAGYUNK KIEMELKEDŐEK

FOOD

FOOD, AZAZ ÉTEL

Ki mondta, hogy nem szabad játszani az étellel?

Éttermeknek, cukrászdáknak, márkáknak vagy gasztronómiai projekteknek készített imázsfilmjeink, recepvideóink már több, mint 10 éves múltra tekintenek vissza.

Nagy előnyünk e területen, hogy nem csak a szép felvételekért rajongunk, de szeretjük, értjük és tiszteljük is a gasztronómiát vagy egy konyha működését, így sokkal jobban ki tudjuk fejezni ennek a hivatásnak a lelkületét.

Külön büszkeség, hogy ezen a területen olyan hazai és nemzetközi díjakkal is jutalmazták munkásságunkat, mint a Pink Lady Food Photographer of the Year 2022 vagy a Best of Budapest & Hungary / Az Év Gasztrovideósa 2019.

MOOD

MOOD, AZAZ HANGULAT

Remek rendezvényeket szerveztek? Szeretnétek élőben a helyszínen vagy online közvetíteni? Vagy a hangulatát megörökíteni további kommunikációs felhasználásra? Ott tudunk lenni mindenhol!

Felkészült operatőreink és műszaki csapatunk sportcsarnok méretű rendezvényeket is képes a legmagasabb szinten közvetíteni. Ezidáig a 7 kamerás, téli szabadtéri élő produkció volt a legnagyobb kihívás, amit megugrottunk. 

A rendezvényekről készült hangulatvideók, úgynevezett after movie-k pedig mindig az adott esemény stílusát, hangulatát, dinamikáját adják vissza, maximális odafigyeléssel elkapott pillanatokkal, minél filmesebb megvalósításban.

PROMO

PROMO, AZAZ PROMÓCIÓ

A videó a leghatékonyabb eszköz a terméked, szolgáltatásod, márkád népszerűsítésére. Rengeteg energiát fektetünk abba, hogy olyan film készüljön a vállalkozásodnak, amely valóban képes közvetíteni az átadni kívánt üzenetet. 

Ezért az imázsfilmek elkészítését rengeteg közös ötletelés, tervezés előzi meg, a gyártás során pedig a lehető legrátermettebb szakemberekkel, valamint a célnak megfelelő eszközparkkal dolgozunk. 

Akár kollégákat, akár profi színészeket kell instruálni, akár 1 óráig tart egy megtervezett jelenet beállítása, nem nyugszunk, amíg nem születik meg a kívánt eredmény. 

STORY

STORY, AZAZ TÖRTÉNETMESÉLÉS

Egy jó film mögött mindig egy jó történet rejtőzik. Egy olyan történet, ami hat az érzelmeidre. Aminek kiváncsi vagy a végére. 

Vannak témák, ügyek, amelyeket a legjobban ezekkel az eszközökkel érdemes kommunikálni.

A filmes történetmesélés nem egy rutinmunka, a lehető legnagyobb szintű bevonódást jelenti a megmutatni kívánt témába. Nagy fokú érzékenységet, egyben rendkívüli tudatosságot igényel úgy visszaadni a képek és hangok egyvelegét, ívét, hogy a nézőt is beszippantsa a történet, vagyis megtörténjen a katarzis.

Ilyen átfogó, a felszín mögé néző történeteket dolgoztunk fel a Pannonhalmi Apátság, a Bátor Tábor Alapítvány vagy a Magyar Bocuse d'Or Akadémia részére is.
Nézd meg Te is a referenciáink között, hogyan mutattuk be mozgóképen a bencés spiritualitást, a magyar gasztronómia nemzetközi térképre kerülését, vagy hogyan szólítottunk meg gyermeküket elvesztő szülőket sorstársaik történetein keresztül.

BESZÉLJENEK HELYETTÜNK A MOZGÓKÉPEK

Nézz bele az egyes kategóriákban készített munkáinkba

Wilheim_David-200px

"Régi nagy álom megvalósulása, amit Miki és csapata létrehozott! Művészeti alkotás a legmagasabb szinten! Az első perctől tökéletesen megértettük egymást és az imázsfilmünk pont olyan lett, amilyet elképzeltem. Külön büszkék vagyunk, hogy ezzel az alkotással nyerte meg a világ legjobb ételvideójáért járó nemzetközi elismerést."

Wilheim Dávid
cukrász, a DaCrema kézműves fagylaltozó tulajdonosa
Veiland_Laszlo-200x200

„Pannonhalmán, a találkozások hegyén ismertem meg Mikit még 2013-ban. Munkakapcsolatnak indult, őszinte, mély barátság lett belőle. Miki zsenialitása mindenben megmutatkozik: ahogy a témához nyúl, ahogy beszél és beszéltet, ahogy hall és meghall, ahogy lát és láttat. Hosszú ideig dolgoztunk együtt, Pannonhalma nagy és mély téma, nem egyszerű megfogni, kibontani és megrágni, neki mégis sikerült a bencés spiritualitást filmben is érzékeltetni. Emberileg és szakmailag is csak végtelen tisztelettel tudok róla beszélni és örülök, hogy a barátok lettünk."

Veiland László Attila
a Pannonhalmi Apátság korábbi marketing igazgatója
Fodor-Kovács-Éva-200x200

"Gyermeküket elvesztő szülőkkel forgatni különleges érzékenységet és empátiát kíván. A projekt elején épp ezért sok kérdőjel volt bennünk, de a végeredmény magáért beszél. Miki kétfős, láthatatlan stábja nagyon intim és megrázó beszélgetéseket örökített meg. A magas technikai, képi minőség és a személyes történeteket jó érzékkel alátámasztó vágás eredményeképpen pedig egy őszinte, gyönyörű dokumentumfilm született, ami azóta is segíti a gyászoló családok és támogató önkéntesek eljutását táborainkba."

Fodor-Kovács Éva
kommunikációs vezető, Bátor Tábor Alapítvány
Venyige_Sandor-200x200

„Miki az a ritka figurája a hazai mozgóképiparnak, aki nem hallja meg az olyan mondatokat, mint a "jó lesz ez úgy is", vagy "nem kell valami nagy dologra gondolni". "Úgy" sosem jó neki, "kis dologra" pedig képtelenség vele szerződni."

Venyige Sándor
színházigazgató, Veres1színház
Toth_Katalin-200x200

„Videók készítésével sokan foglalkoznak, de kevesen éreznek rá a megrendelő elképzelésére. Mikinek és csapatának látásmódja, rugalmassága, gyorsasága, korrektsége nekünk már bizonyított az elmúlt évek során."

Tóth Katalin
marketing vezető, Decoration & Design
Fekete_Antonio-200x200

„A modern látásmód, egyedi vizuális szemlélet, a precíz kivitelezés elismert szolgáltatóvá tette az E-motion Pictures-t. Mikiék eredmény orientáltságának, mentalitásának köszönhetően a sikeres együttműködés garantált."

Fekete Antonio
ételfotós, Designfood
Kiss_Berni-200x200

Szia Miki!
Én egyszerűen el vagyok ájulva… Mind a két videó annyira mi vagyunk! És annyira profi a munka is, kreatív, színvonalas, egyedi! Köszönöm a sok munkádat, remek a csapatod is!❤️❤️❤️❤️
Berni

N. Kiss Bernadett
HR tanácsadó, Ügyvezető igazgató, Hire-One Kft.
Knobl_Peti-200x200

„Mikivel több mint 15 éve dolgozunk együtt, de a mai napig minden közös munka új kihívás, új élmény, és mindig fantasztikus a végeredmény. Imádom, hogy együtt tudunk gondolkozni, és magunkénak érezzük az egész projektet. Mondtam már, hogy a végeredmény mindig fantasztikus????????"

Knőbl Péter
ügyvezető, Cult Custom Event & Production Service
Hamvas_Zoltan-200x200

„Eddig akármilyen projektet bíztunk Mikiékre, mindig azt kaptuk, amit vártunk: a téma, az étterem szellemiségéhez, céljaihoz mind képi világban, mind zenei hangulatban pontosan illeszkedő atmoszférát, lebilincselő filmeket. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy szakmai képességein túl szenvedélyesen rajong és érti is a minőségi gasztronómiát."

Hamvas Zoltán
étterem tulajdonos, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke
LESS BE A KULISSZÁK MÖGÉ

KIK ÁLLNAK AZ ALKOTÁSOK MÖGÖTT

BESZÉLGESSÜNK A PROJEKTEDRŐL

TÖLTSD KI AZ AJÁNLATKÉRŐT