Legyenek végre profi social media videóid!

Vállalkozásodra szabott csomagok, könnyen elérhető havidíjas megoldásban.

Social-media-kep-01-500px

MIRE VAN SZÜKSÉGED?

 • Vállalkozásodhoz, ügyfeleidhez, vendégkörödhöz illő minőségi tartalomra

  A magas minőség még sosem okozott kárt. Mindannyian láttunk már nagy nézettségű, ám gagyi videókat, de biztos, hogy a Te ügyfeleid, vendégeid, a Te minőségi szolgáltatásod is építhet erre? Nincs garancia arra, hogy a professzionális videók sokkal jobban fognak konvertálni, de a szint alatti tartalommal lerombolt arculatot biztosan sokkal nehezebb helyreállítani. 

 • Rendszeresen

  A kulcs a mai közösségi média kommunikációban a folyamatosan fenntartott érdeklődésben van. Ha csak akkor posztolsz, ha ráérsz vagy ha éppen kampány van, akkor elfelejtenek vagy átlátnak rajtad.

 • És, hogy meg is történjen!

  Próbáltad már házon belül vagy magad megoldani a videós posztokat, de rájöttél, hogy erre sokkal több időt kellene szánni? A kismillió égető feladat pedig mindig prioritást élvez, ezért sosem sikerült sem a minőségi, sem a rendszeres tartalmat előállítani? Jó lenne, ha végre el tudnál vele indulnI?

HOGYAN TUDOK NEKED EBBEN SEGÍTENI?

 • Tartalomgyártás gyakorlott filmes/videós szemmel

  Végre nem kell azon aggódnod, hogy megcsinálja-e valaki és az milyen lesz. Jövök, leforgatom, megvágom. Hogy tudom-e a minőségi tartalmat produkálni, azt remélem a referenciáim kellően alátámasztják.

 • Ötletelés

  Te ismered legjobban a vállalkozásod és az ügyfeleid, vendégeid. Ezért bár ez mindenképpen egy közös munka és gondolkodás, amennyire képességeimből telik, fogni fogom a kezed azzal, hogy témáköröket, videótípusokat vagy konkrét tippeket adok a tartalmakhoz. 

 • Havidíjas konstrukció

  Ez egyrészről biztosítja a rendszerességet, mert így minden hónapban készülnek megosztható videók, másrészt gazdaságilag is sokkal könnyebb beilleszteni az életetekbe, nincsenek magas induló költségek.

GASZTRO TÉMÁJÚ SOCIAL MÉDIA VIDEÓ MINTÁK

SZÁLLODAI VENDÉGLÁTÁS TÉMÁJÚ SOCIAL MÉDIA VIDEÓ MINTÁK

HOGY NÉZ KI EGY ILYEN EGYÜTTMŰKÖDÉS A GYAKORLATBAN?

 • Megállapodás az elinduláshoz

  Ehhez elengendő valamilyen hétköznapi formában jelezned, hogy benne vagy (telefon, email, chat üzenet). Egyeztetjük, hogy az alább kínált alap szolgáltatás csomaghoz képest mik az egyéni igényeid és megküldöm a szerződést.

 • Tartalom egyeztetése

  Ha igent mondasz az együttműködésre, elküldök egy listát tartalom-típus ötletekre, illetve videó-típus ötletekre, hogy rá tudjunk térni a megvalósításra. Ezek általános ötletek lesznek mintavideókkal kiegészítve, hogy milyen tematikájú, illetve kivitelezési stílusú videók mennek jól a social mediában. Ez hatalmas segítség lesz Neked, hogy a saját konkrét témalistád össze tudd állítani, amire szükség lesz a forgatáshoz.

 • Forgatás

  Ha kész a lista, akkor nekivághatunk a forgatásnak. Illetve az időpontot lista nélkül is kitűzhetjük, de a forgatásra meg kell legyen, ha hatékonyak szeretnénk lenni. A forgatásra az alapcsomagban 1 nap van szánva, ezen a napon pedig felveszünk annyi jelenetet a listából, amennyit csak bírunk - ami terv szerint a következő 3 hónap videós poszt alapanyaga lesz.

 • 3 x 1 havi videós tartalom átadása

  A téma lista alapján és a felvett alapanyagból elkészítem a készre vágott videós tartalmakat és 3 hónapon keresztül 1-1 havi mennyiséget átadok felhasználásra. Az első adag a forgatástól számított kb. 1-2 héten belül átadásra kerül, a többi a soron következő 2 hónapban. 

 • Kiértékelés

  Az első 3 hónapos együttműködési ciklus rendkívül sok tapasztalatot fog adni mind abban, hogy mennyire működnek ezek a videós posztok, illetve mennyire gördülékeny és hatékony az előállításuk. A folytatásról, finomhangolásról pedig ezen konklúziók ismeretében döntünk a 3. hónap végén.

MENNYIBE KERÜL A SOCIAL MEDIA VIDEÓS CSOMAG?

MINDÖSSZE nettó 90.000.-Ft / hó

Minimum 3 hónapos együttműködés keretében.

Mely tartalmaz (a 3 hónapra összesen):

 • 1 db egész napos forgatást az első hónapban

  - 1 fő operatőr
  - 1 full HD felbontású profil kamera + optika
  - 1 csúcskategóriás okostelefon 
  - álló formátumban történő képalkotás
  - Budapesti kiszállás
  - 12 órás munkavégzés (utazással együtt)

 • Összesen 30 db videó elkészítését és átadását 3 hónapra elosztva

  A 30 db videó a 3 hónap alatt átlagosan heti 2-3 posztot jelent majd Neked, természetesen Te döntöd el, milyen ütemezésben használod őket. A 30 db videót az alábbi megoszlásban képzeltem el kivitelezni:

  - 3x3 db 1 jelenetes videó (pl. tálalás befejező mozdulata) - kb. 3-5 mp / videó
  - 3x5 db 3 jelenetes videó, zenével - kb. 5-10 mp / videó
  - 3x1 db narratívával és/vagy zenével ellátott történetmesélő videó - kb. 30-60 mp / videó
  - 3x1 db pörgős, sok jelenetes videó zenével - kb. 10-15 mp / videó

  Természetesen minden zene jogtiszta forrásból származik.

   

 • Havi ütemezésű elszámolást

  - Első fizetési ütem: forgatás után, az első 10 db videó átadása előtt
  - Második fizetési ütem: második 10 db videó átadása után
  - Harmadik fizetési ütem: harmadik 10 db videó átadása után

Az alapszolgáltatásba nem tartozó szolgáltatások díjai

(forgatással együtt, első havi díjban kerül elszámolásra, kivéve a további videók vágását)

Lassító kamera
25.000.-Ft

Speciális, szuperlassításra képes professionális kamera. Erre akkor lehet szükség, ha olyan témád van, aminél a nagyfokú lassítás WOW hatást tud elérni, ahol látványos lehet lelassítani az időt (csurran, cseppen, löttyen, zuhan, stb.)
Beltérben kizárólag külön világítástechnikával együtt alkalmazható, mivel ezen kameráknak nagy a fényigénye, illetve a vibrálás elkerülése érdekében is speciális lámpákra van szükség.

25.000.-Ft
Világítástechnika
25.000.-Ft

Nagy méretű és fényerejű sofbox lámpa, mely a művészi igényű felvételek esetén (pl. ételek tálalása) hozzáadott esztétikai értékkel bír. Beltéri lassított felvételek esetén szintén elengedhetetlen a használata.

25.000.-Ft
Kameramozgató
15.000.-Ft

Stabilizált kameramozgatók használata, mint kamerasín (rövidebb mozgásokra) vagy ún. gimbal (hosszabb vagy komplexebb mozgásokra). Használatuk még művészibb, még igényesebb felvételeket tesz lehetővé, ugyanakkor időigényesebbek is. Akkor érdemes használni, ha egy teret hosszabban, döccenés nélkül szeretnénk bejárni a kamerával.

15.000.-Ft
Parkolási díj
300-600.- Ft/óra

Az adott zónának megfelelően. Alternatívaként a taxival vagy közösségi autózással való felszerelés szállítás is megoldható, ám nem biztos, hogy egy oda-vissza út esetén ez sokkal kedvezőbb.

300-600.- Ft/óra
Vidéki kiszállás díja
100.-Ft /km

Oda-vissza távolság Budapesttől számítva.

100.-Ft /km
Alapcsomagon felüli videók vágása
3.000 - 10.000.-Ft / videó

A díja függő a készítendő videók típusától, jobb rá külön kiegészítő csomagajánlatot adni, mikor ez az információ rendelkezésre áll. Az ár tájékoztató jellegű.

3.000 - 10.000.-Ft / videó
További forgatási napok
90.000.-Ft / nap

Előfordulhat, hogy nem elég az egy napos forgatás a 3 havi alapanyag felvételére vagy a cikluson belül ad-hoc is adódik olyan téma, esemény, amit érdemes pluszban rögzíteni. Ez is megoldható, ilyen esetben egy napi forgatási díjat számolok fel, az alapcsomagban található felszereléssel és feltételekkel. Ha a pótforgatásra is kellenek extra felszerelések vagy vidéki kiszállás, értelemszerűen azokat is rá kell számolni a díjra.

90.000.-Ft / nap
Egyedi videók készítése
Egyedi ajánlat

Bizonyos típusú videók, mint timelapse (amikor több órát pár másodpercben látunk felgyorsítva), stop-motion (amikor képi elemek mintha maguktól mozognának, mint egy gyurmafilmben) nem szerepelnek az alapajánlatban, mivel ezek elkészítése jóval bonyolultabb és időigényesebb, másrészt a social media videós jelenlét ezek nélkül is tesztelhető. Ha mégis ragaszkodnál hozzá, megoldható egyedi ajánlat keretében, de számíts arra is, hogy a forgatási idő hatékonysága is csökkeni fog. 

Egyedi ajánlat

Fent  megjelölt árak nettó szolgáltatási díjak, nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

BENNE VAGY?

Adj egy egyszerű visszajelzést és máris indítom a folyamatot. 

E-MOTION PICTURES KFT.
2112 VERESEGYHÁZ, HUSZKA JENŐ U. 5/A.
ADÓSZÁM: 1310909-2-13

 

INFO@E-MOTION-PICTURES.COM
+36 20 211 9109

 

ÁSZF ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT
E-motion_logo-Elsodleges-200px
© E-motion Pictures 2024 - Minden jog fenntartva.