Legyenek végre profi social media videóid!

Vállalkozásodra szabott csomag, könnyen elérhető havidíjas megoldásban.

(TESZTÜZEM)

Social-media-kep-01-500px

MIRE VAN SZÜKSÉGED?

 • Vállalkozásodhoz és vendégkörödhöz illő minőségi tartalomra

  A magas minőség még sosem okozott kárt. Mindannyian láttunk már nagy nézettségű, ám gagyi videókat, de biztos, hogy a Te vendégeid, a Te minőségi szolgáltatásod is építhet erre? Nincs garancia arra, hogy a professionális videók sokkal jobban fognak konvertálni, de a szint alatti tartalommal lerombolt arculatot biztosan sokkal nehezebb helyreállítani. 

 • Rendszeresen

  A kulcs a mai közösségi média kommunikációban a folyamatosan fenntartott érdeklődésben van. Ha csak akkor posztolsz, ha ráérsz vagy ha éppen kampány van, akkor elfelejtenek vagy átlátnak rajtad.

 • És, hogy meg is történjen!

  Próbáltad már házon belül vagy magad megoldani a videós posztokat, de rájöttél, hogy erre sokkal több időt kellene szánni? A kismillió égető feladat pedig mindig prioritást élvez, ezért sosem sikerült sem a minőségi, sem a rendszeres tartalmat előállítani? Jó lenne, ha végre el tudnál vele indulnI?

HOGYAN TUDOK, TERVEZEK EBBEN SEGÍTENI?

(EGYELŐRE SZUPER-KEDVEZMÉNYES PRÓBA ÜZEMBEN)

 • Tartalomgyártás gyakorlott filmes/videós szemmel

  Végre nem kell azon aggódnod, hogy megcsinálja-e valaki és az milyen lesz. Jövök, leforgatom, megvágom. Hogy tudom-e a minőségi tartalmat produkálni, azt remélem már nem kell bizonyítanom:-)

 • Ötletelés

  Te ismered legjobban a vállalkozásod és a vendégeid. Ezért bár ez mindenképpen egy közös munka és gondolkodás, amennyire képességeimből telik, fogni fogom a kezed azzal, hogy témáköröket, videótípusokat vagy konkrét tippeket adok a tartalmakhoz. 

 • Havidíjas konstrukció

  Ez egyrészről biztosítja a rendszerességet, mert így minden hónapban készülnek megosztható videók, másrészt gazdaságilag is sokkal könnyebb beilleszteni az életetekbe, nincsenek magas induló költségek.

HOGY NÉZNE KI EGY ILYEN EGYÜTTMŰKÖDÉS A GYAKORLATBAN?

 • Megállapodás a tesztüzem elindításához

  Ehhez elengendő valamilyen hétköznapi formában jelezned, hogy benne vagy (telefon, email, chat üzenet). A próbaüzemet csak olyan vállalkozásoknak ajánlom fel, akikkel jó személyes kapcsolatban vagyok, így a szerződéses formában lefixált feltételeket egyelőre meghagynám későbbre - ezért is tesztüzem, hogy mindkét fél lássa az igényeket és a megvalósíthatóságot.

 • Tartalom egyeztetése

  Ha igent mondasz az együttműködésre, elküldök egy listát tartalom-típus ötletekre, illetve videó-típus ötletekre, hogy rá tudjunk térni a megvalósításra. Ezek általános ötletek lesznek mintavideókkal kiegészítve, hogy milyen tematikájú, illetve kivitelezési stílusú videók mennek jól a social mediában. Ez hatalmas segítség lesz Neked, hogy a saját konkrét témalistád össze tudd állítani, amire szükség lesz a forgatáshoz.

 • Forgatás

  Ha kész a lista, akkor nekivághatunk a forgatásnak. Illetve az időpontot lista nélkül is kitűzhetjük, de a forgatásra meg kell legyen, ha hatékonyak szeretnénk lenni. A forgatásra az alapcsomagban 1 nap van szánva, ezen a napon pedig felveszünk annyi jelenetet a listából, amennyit csak bírunk - ami terv szerint a következő 3 hónap videós poszt alapanyaga lesz.

 • 3 x 1 havi videós tartalom átadása

  A téma lista alapján és a felvett alapanyagból elkészítem a készre vágott videós tartalmakat és 3 hónapon keresztül 1-1 havi mennyiséget átadok felhasználásra. Az első adag a forgatástól számított kb. 1 héten belül átadásra kerül, a többi a soron következő 2 hónapban. 

 • Kiértékelés

  Az első 3 hónapos együttműködési ciklus rendkívül sok tapasztalatot fog adni mind abban, hogy mennyire működnek ezek a videós posztok, illetve mennyire gördülékeny és hatékony az előállításuk. A folytatásról, finomhangolásról pedig ezen konklúziók ismeretében döntünk a 3. hónap végén.

MENNYIBE KERÜL A SOCIAL MEDIA VIDEÓS CSOMAG?

MINDÖSSZE nettó 70.000.-Ft / hó

Minimum 3 hónapos együttműködés keretében.

Mely tartalmaz (a 3 hónapra összesen):

 • 1 db egész napos forgatást az első hónapban

  - 1 fő operatőr (Terei Miki)
  - 1 full HD felbontású profil kamera + optika
  - 1 csúcskategóriás okostelefon 
  - álló formátumban történő képalkotás
  - Budapesti kiszállás
  - 12 órás munkavégzés (utazással együtt)

 • Összesen 30 db videós poszt elkészítését és átadását 3 hónapra elosztva

  A 30 db videó a 3 hónap alatt átlagosan heti 2-3 posztot jelent, természetesen Te döntöd el, milyen ütemezésben használod őket. A 30 db videót az alábbi megoszlásban képzeltem el kivitelezni:

  - 3x3 db 1 jelenetes videó (pl. tálalás befejező mozdulata) - kb. 3-5 mp / videó
  - 3x5 db 3 jelenetes videó, zenével - kb. 5-10 mp / videó
  - 3x1 db narratívával és/vagy zenével ellátott történetmesélő videó - kb. 30-60 mp / videó
  - 3x1 db pörgős, sok jelenetes videó zenével - kb. 10-15 mp / videó

  Természetesen minden zene jogtiszta forrásból származik.

 • Havi ütemezésű elszámolást

  - Első fizetési ütem: forgatás után, az első 10 db videó átadása előtt
  - Második fizetési ütem: második 10 db videó átadása után
  - Harmadik fizetési ütem: harmadik 10 db videó átadása után

KÜLÖNLEGES BÓNUSZ!

Az első 5 vállalkozásnak, aki vállalja a tesztüzemet, a fent megjelölt havidíjat és kiegészítő szolgáltatási árakat befagyasztom egy teljes évre, amennyiben az első 3 hónapos ciklus után is folytatjuk az együttműködést.

 

Biztos lehetsz benne, hogy a tesztidőszak ráfordított munkaóráinak kiértékelése után a fenti havidíj nem lesz fenntartható, ugyanakkor nagyra értékelem a vállalkozói kedvet, ezért ajánlom fel ezt az extra kedvezményt.

Az alapszolgáltatásba nem tartozó szolgáltatások díjai

(forgatással együtt, első havi díjban kerül elszámolásra, kivéve a további videók vágását)

Lassító kamera
25.000.-Ft

Speciális, szuperlassításra képes professionális kamera. Beltérben kizárólag külön világítástechnikával együtt alkalmazható, mivel ezen kameráknak nagy a fényigénye, illetve a vibrálás elkerülése érdekében is speciális lámpákra van szükség.

25.000.-Ft
Világítástechnika
25.000.-Ft

Nagy méretű és fényerejű sofbox lámpa, mely a művészi igényű felvételek esetén elengedhetetlen hozzáadott értéket biztosít. Beltéri lassított felvételek esetén szintén elengedhetetlen a használata.

25.000.-Ft
Kameramozgató
15.000.-Ft

Stabilizált kameramozgatók használata, mint kamerasín (rövidebb mozgásokra) vagy ún. gimbal (hosszabb vagy komplexebb mozgásokra). Használatuk még művészibb, még igényesebb felvételeket tesz lehetővé, ugyanakkor időigényesebbek is. 

15.000.-Ft
Parkolási díj
300-600.- Ft/óra

Az adott zónának megfelelően. Alternatívaként a taxival vagy közösségi autózással való felszerelés szállítás is megoldható, ám nem biztos, hogy egy oda-vissza út esetén ez sokkal kedvezőbb.

300-600.- Ft/óra
Vidéki kiszállás díja
100.-Ft /km

Oda-vissza távolság Budapesttől számítva.

100.-Ft /km
Alapcsomagon felüli videók vágása
3.000 - 10.000.-Ft / videó

A díja függő a készítendő videók típusától, jobb rá külön kiegészítő csomagajánlatot adni, mikor ez az információ rendelkezésre áll. Az ár tájékoztató jellegű.

3.000 - 10.000.-Ft / videó
Egyedi videók készítése
Egyedi ajánlat

Bizonyos típusú videók, mint timelapse (amikor több órát pár másodpercben látunk felgyorsítva), stop-motion (amikor képi elemek mintha maguktól mozognának, mint egy gyurmafilmben) nem szerepelnek az alapajánlatban, mivel ezek elkészítése jóval bonyolultabb és időigényesebb, másrészt a social media videós jelenlét ezek nélkül is tesztelhető. Ha mégis ragaszkodnál hozzá, megoldható egyedi ajánlat keretében, de számíts arra is, hogy a forgatási idő hatékonysága is csökkeni fog. 

Egyedi ajánlat

BENNE VAGY?

Adj egy egyszerű visszajelzést és máris indítom a folyamatot. 

E-MOTION PICTURES KFT.
2112 VERESEGYHÁZ, HUSZKA JENŐ U. 5/A.
ADÓSZÁM: 1310909-2-13

 

INFO@E-MOTION-PICTURES.COM
+36 20 211 9109

 

ÁSZF ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT
E-motion_logo-Elsodleges-200px
© E-motion Pictures 2023 - Minden jog fenntartva.