TUDATOS ÉS ÉRZÉKENY FILMKÉSZÍTÉS

Érzékeny, nem csak azért, mert szívvel-lélekkel csinálom, de szinte küldetésemnek tartom, hogy a nézőre a vizuálitás mellett érzelmileg is hasson a megbízónak készített film vagy videó. Hiszem, hogy valódi és tartós üzenetátadás csak így történhet.

Tudatos, mert ismerjük azokat az alkotóelemeket, alapelveket és azokat a szakembereket, amelyekkel és akik hatékony együttműködésével létre tud jönni ez az érzékeny, az intellektusra és az érzélmekre is hatni képes filmkészítés. 

PLFPOY_Miklos_Terei-500px

TEREI MIKLÓS

Több, mint 20 éve van a szakmában. Pályáját esküvői videók készítésével kezdte, a tudatos és érzékeny filmkészítés képességét itt alakította ki.

Ennek köszönhetően egyik kedvenc műfaja a történetmesélés, ahol a leginkább van lehetőség a felszín mögé nézni. 
Szenvedélyesen szereti a minőségi gasztronómiát, így másik szerelme az ételek filmezése. 

Díjakkal is ezeken a területeken jutalmazták: többek között a DaCrema kézműves fagylaltokról készült imázsfilmje első helyezett lett a legnevesebb nemzetközi gasztrofilmes pályázaton (Pink Lady Food Photographer Of The Year / Food Film Shorts) és bejárta a világot, a Pannonhalmi Apátságról készült turisztikai imázsfilmje és a Stand Étterem imázsfilmje pedig multinacionális brandekkel versenyezve 3. helyezést ért el a hazai kreativ.hu Online Video Awards pályázatán. 

Legnagyobb sikereinek ugyanakkor azt tartja, amikor arról kap visszajelzést, hogy az általa készített film elérte a célját: például, hogy mennyien kaptak kedvet személyesen is megtapasztalni az ezeréves pannonhalmi értékeket vagy éppen gyermeküket elvesztő szülők merjenek segítséget kérni egy erre létrejött szervezettől.

RUGALMAS ÉS HATÉKONY CSAPAT

Az évek során bevált és bizonyított koncepció szerint az adott projekt minél sikeresebb megvalósítása érdekében mindig az adott célnak, témanak, követelményeknek megfelelő, szabadúszó szakemberekből álló stábbal vagy csapattal dolgozunk.

 

Így az 1 fős "svájci bicska" megvalósítástól a nagyobb szakember gárdát felvonultató gyártásig számos kombináció előfordul.

 

Amennyiben nincs kész ötleted, a marketing szempontjaid figyelembe vétélvel a cégedre szabott koncepciót is ki tudunk dolgozni.

DÍJAK

amelyekkel mások értékelték az alkotásainkat

SAJTÓ

Cikkek, rádiós- és televíziós megjelenések rólunk

Wilheim_David-200px

"Régi nagy álom megvalósulása, amit Miki és csapata létrehozott! Művészeti alkotás a legmagasabb szinten! Az első perctől tökéletesen megértettük egymást és az imázsfilmünk pont olyan lett, amilyet elképzeltem. Külön büszkék vagyunk, hogy ezzel az alkotással nyerte meg a világ legjobb ételvideójáért járó nemzetközi elismerést."

Wilheim Dávid
cukrász, a DaCrema kézműves fagylaltozó tulajdonosa
Veiland_Laszlo-200x200

„Pannonhalmán, a találkozások hegyén ismertem meg Mikit még 2013-ban. Munkakapcsolatnak indult, őszinte, mély barátság lett belőle. Miki zsenialitása mindenben megmutatkozik: ahogy a témához nyúl, ahogy beszél és beszéltet, ahogy hall és meghall, ahogy lát és láttat. Hosszú ideig dolgoztunk együtt, Pannonhalma nagy és mély téma, nem egyszerű megfogni, kibontani és megrágni, neki mégis sikerült a bencés spiritualitást filmben is érzékeltetni. Emberileg és szakmailag is csak végtelen tisztelettel tudok róla beszélni és örülök, hogy a barátok lettünk."

Veiland László Attila
a Pannonhalmi Apátság korábbi marketing igazgatója
Fodor-Kovács-Éva-200x200

"Gyermeküket elvesztő szülőkkel forgatni különleges érzékenységet és empátiát kíván. A projekt elején épp ezért sok kérdőjel volt bennünk, de a végeredmény magáért beszél. Miki kétfős, láthatatlan stábja nagyon intim és megrázó beszélgetéseket örökített meg. A magas technikai, képi minőség és a személyes történeteket jó érzékkel alátámasztó vágás eredményeképpen pedig egy őszinte, gyönyörű dokumentumfilm született, ami azóta is segíti a gyászoló családok és támogató önkéntesek eljutását táborainkba."

Fodor-Kovács Éva
kommunikációs vezető, Bátor Tábor Alapítvány
Venyige_Sandor-200x200

„Miki az a ritka figurája a hazai mozgóképiparnak, aki nem hallja meg az olyan mondatokat, mint a "jó lesz ez úgy is", vagy "nem kell valami nagy dologra gondolni". "Úgy" sosem jó neki, "kis dologra" pedig képtelenség vele szerződni."

Venyige Sándor
színházigazgató, Veres1színház
Toth_Katalin-200x200

„Videók készítésével sokan foglalkoznak, de kevesen éreznek rá a megrendelő elképzelésére. Mikinek és csapatának látásmódja, rugalmassága, gyorsasága, korrektsége nekünk már bizonyított az elmúlt évek során."

Tóth Katalin
marketing vezető, Decoration & Design
Fekete_Antonio-200x200

„A modern látásmód, egyedi vizuális szemlélet, a precíz kivitelezés elismert szolgáltatóvá tette az E-motion Pictures-t. Mikiék eredmény orientáltságának, mentalitásának köszönhetően a sikeres együttműködés garantált."

Fekete Antonio
ételfotós, Designfood
Kiss_Berni-200x200

Szia Miki!
Én egyszerűen el vagyok ájulva… Mind a két videó annyira mi vagyunk! És annyira profi a munka is, kreatív, színvonalas, egyedi! Köszönöm a sok munkádat, remek a csapatod is!❤️❤️❤️❤️
Berni

N. Kiss Bernadett
HR tanácsadó, Ügyvezető igazgató, Hire-One Kft.
Knobl_Peti-200x200

„Mikivel több mint 15 éve dolgozunk együtt, de a mai napig minden közös munka új kihívás, új élmény, és mindig fantasztikus a végeredmény. Imádom, hogy együtt tudunk gondolkozni, és magunkénak érezzük az egész projektet. Mondtam már, hogy a végeredmény mindig fantasztikus????????"

Knőbl Péter
ügyvezető, Cult Custom Event & Production Service
Hamvas_Zoltan-200x200

„Eddig akármilyen projektet bíztunk Mikiékre, mindig azt kaptuk, amit vártunk: a téma, az étterem szellemiségéhez, céljaihoz mind képi világban, mind zenei hangulatban pontosan illeszkedő atmoszférát, lebilincselő filmeket. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy szakmai képességein túl szenvedélyesen rajong és érti is a minőségi gasztronómiát."

Hamvas Zoltán
étterem tulajdonos, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke
HOGY KIDERÜLJÖN EGYMÁST KERESSÜK-E

NÉZD MEG A MUNKÁINKAT

BESZÉLGESSÜNK A PROJEKTEDRŐL

TÖLTSD KI AZ AJÁNLATKÉRŐT